Stilo - Hjälmar för alla typer av race

Sedan Stilos start 1999 har den italienska hjälmtillverkaren cementerat sin plats i motorsportvärlden som den ledande rallyhjälmsleverantören.

Till skillnad från andra välkända hjälmmärken har de enbart koncentrerat sig på utvecklingen av Motorsport-hjälmar, vilket innebär att all deras passion, skicklighet och innovativa designidéer kanaliseras till produktion av det bredaste utbudet av motorsporthjälmar som finns på marknaden idag.

Deras första produkt i den extremt konkurrensutsatta världen av hjälmtillverkning var WRC-rallyhjälmen. Den unika designen med fast bom blev omedelbart älskad av många professionella och amatörrallyförare och nyckelelementet i produktionen av deras rallyhjälmar är att de alla har utformats kring kommunikationsfunktionen för intercom. Det betyder att där det är som viktigast, har du en hjälm med oöverträffad komfort med den perfekta klarhet som krävs för att få tydlig och kortfattad instruktion från din co-driver eller team.

Efter att ha slagit igenom rallyhjälmsmarknaden började Stilo arbeta med ett stort antal hjälmar för användning på banan, vilket ledde till att deras varumärke anlände till F1-nätet 2015. Deras fokus på Motorsporten har gjort det möjligt för Stilo att tillverka tekniskt avancerade hjälmar som banbrytande Zero-sortiment, visat sig vara de lättaste och starkaste hjälmarna i världen.

Du hittar samtliga hjälmar från Stilo här hos oss på Autoracing