Om oss

About us content

Om Autoracingda.

Autoracing är ett av fem affärsområdet inom Hansen Group´s grossistverksamhet och tillgodoser den stora efterfrågan på produkter inom Motorsport & Performance. Här samlas ett brett sortiment prestandaprodukter likväl som tillbehör, reservdelar och säkerhetsutrustning för motorsporten. Autoracing representerar flera kända varumärken på marknaden som står för kvalité, säkerhet och prestanda.

Vi levererar en hög servicenivå med bred kunskap, snabba leveranser och stort motorhjärta. Vi är lyhörda marknaden och lyssnar alltid på dig som kund för att löpande utveckla vårt erbjudande och bredda vårt sortiment.

Du finner hela vårt fartfyllda sortiment här på autoracing.se och vi tillhandahåller modellanpassade prestandaprodukter för dig som vill uppdatera din gatbil, likväl som utrustning, tillbehör och säkerhet för dig som tävlar eller din tävlingsbil. Ditt nästa köp är aldrig långt bort!

Från vår lokala butik i Spånga erbjuder vi samma breda sortiment av performance och motorsportprodukter som i vår webbshop och du har möjlighet att handla direkt från vårt lager. Om du lagt en order i vår webbshop, kan du välja att hämta den i vår butik i Spånga om det är smidigare för dig. Då kan du även passa på att kika på grejer eller prata med någon utav våra tekniska säljare.