Nuke Performance - Vi tror på prestanda och motorsport

"Passion för oss definieras genom vår tro på prestanda. Nuke Performance är format ur vår kunskap och erfarenhet, svett och tårar. Vårt åtagande att utveckla de bästa prestandaprodukterna kommer från vår historia, våra verkliga erfarenheter och vår passion."

 

Utvecklad i nära samarbete med professionella åkare
Sedan 2004 har Nuke Performance designat och tillverkat, hållbara, högpresterande bränsletillbehör och andra avancerade produkter för den seriösa racern. Nuke-produkterna fortsätter att utvecklas i nära samarbete med professionella åkare världen över. På detta sätt ansluter deras produkter direkt till vad motorsporten efterfrågar och dess unika krav på både funktion, design och kvalitet.

Producerat i Sverige
Nuke Performance kan stolt meddela att deras produkter är designade, tillverkade och monterade av deras eget team av mekaniker i Sverige. Så har de gjort det hela tiden sedan de började år 2004, och det är så de planerar att fortsätta göra det. Nuke Performance tar inga genvägar, det är för att säkerställa att de levererar bästa möjliga kvalitet, funktion och avslut varje dag, år efter år för alla deras kunder världen över. De är stolta över sitt arbete och deras engagemang. Nuke Performance kontrollerar varje bit av processen från början till slut.

Växande världspann av återförsäljare och kundbas
Nuke har mognat till ett större företag med ett internationellt försäljnings- och distributionsnätverk som sträcker sig över Asien, Europa, Australien och Amerika för att stödja dess snabbt växande och ständigt lojala kundbas över hela världen. Anledningen är enkel: Oavsett om det är efterfrågan på motor eller bränsle, så finns det INGET alternativ för prestandan, kvaliteten och tillförlitligheten som hos Nuke Performance.

Nuke Performance North America Office
2014 etablerade Nuke Performance ett kontor i USA för att möta den ökade efterfrågan, detta har gjort det möjligt för dem att vara aktiva på denna marknad på ett helt annat sätt. De deltog med sin monter på SEMA Show, Las Vegas under hösten 2014 och mottagningen kunde inte ha varit mer framgångsrik. Med ett växande nätverk av återförsäljare har Nuke Performance blivit inriktade på att ta en permanent plats på den amerikanska marknaden och i amerikanska motorsporter.

Ett växande företag i utveckling
För närvarande tillverkar Nuke Performance en expanderande samling av motorsportdelar och tillbehör för olika fordon. Förutom att utveckla applikationsspecifika produkter utvecklar de också produkter för universella applikationer. De utökar deras sortiment kontinuerligt med fokus på att möta deras kunders förväntningar och önskemål. 

Nuke Performance brinner för vad de gör, och det visas i deras produkter.
Besök vår butik så hittar du samtliga Nuke produkter.