Eibach - Viljan att vinna

 

"Detta är kärnan i lusten för liv, äventyr och företagande. Den ger oss kraften att ta oss an svåra uppgifter, ta ansvar och gör att vi kan växa. Men detta är också glädjen och önskan efter utmaningar - både sportiga och professionella. 

Detta är drivkraften i oss som driver oss till nya personliga prestationer och framgångar i gemenskapen. 
Detta är också glädjen av tävlandet, tillfredsställelsen av segern, framgången. Men viktigare än den faktiska segern är att var och en av oss gör vårt bästa i samhällets intresse."
- Eibach - The Will To Win.

Eibach-produkter är skapade för att uppfylla de extrema kraven i racing, från 395km/h i dragracing, till 24h Le Mans eller fender-to-fender-striden på Daytona Motor Speedway. 

Eibachs ingenjörers speciella färdigheter är att ställa in de enskilda komponenterna (fjädrar, dämpare och stabilisatorer) för att uppnå bästa möjliga harmoni mellan föraren, bilen och vägen.
Som förare känner du omedelbart mer direkt hantering och större förutsägbarhet. Näsdykning under bromsning minskar, liksom överstyrning i hårda svängningar. I en prestandakörningssituation förbättras spårning av stabilitet och föraren mycket. 

Eibachs produktionsteknik är världsomspännande som ledande inom sitt område, från våra höghållfasta fjäderstållegeringar, vår avancerade CNC-lindningsprocess, vårt högkvalitativa korrosionsskydd och vår legendariska livslängd. Eibachfjädrar har hjälpt otaliga tävlings- och mästerskapslärare under de senaste två decennierna. I serie lika olika som Formel 1 och NASCAR är den vinnande faktorn ofta chassisinställning och inställning.

Du hittar ett brett utbud av Eibach-produkter, redo för leverans, i vår butik.