Prestationsdrivna produkter & En oöverträffad motorsportsuccé

 

I över 110 år har det ikoniska varumärket Champion® varit världsledande inom tillverkning av tändstift för alla typer av förbränningsmotorer. Från innovativ flygteknik till en lång tradition av dominans inom motorsport, varumärket Champion har varit en del av produktutveckling i alla typer av motorer. Som en kraftfull symbol för prestandadriven kvalitet har denna erfarenhet och engagemang lett till designförbättringar som optimerar prestandan för varje tändstift de gör. Och nu även i många andra underhållsprodukter som, filter, batterier och belysning.

Champion utbudet har nu vuxit, med deras oljefilter som utvecklats för att skydda din motor, stoppa skadliga föroreningar och låta oljan flöda ohindrat och ren, luftfilter som skyddar din motor, stoppar smuts, inte luftflöde och deras kupéluftfilter som använder aktivt kol för att eliminera avgaser och andra illaluktande lukter med upp till 99% effektivitet. Champions fullständiga sortiment av batterier som drivs av innovativ ”positiv grid”-teknik och är konstruerade för att optimera prestanda. Och slutligen erbjuder de LED- och HID-belysningsteknik för att ge bättre sikt och ökad säkerhet.

Beprövad expertis inom teknik och tillverkning av original-delar och delsystem för världens största biltillverkare, samt framgång på banan, leder till innovativa underhållslösningar för professionella reparationstekniker, gör-det-självare och prestandaentusiaster. Champion förstår vikten av passform och kvalitet på reservdelar. De vet att deras delar följer branschens tuffaste standarder – och dina.

Gör mer än att bara serva din maskin, gör den till en Champion.

Du hittar våra Champion produkter i vår butik.