ArmytrixAvgassystem Armytrix rostfritt tiitan downpipe cat delete decat egr lambda race sportavgassystem ljuddämpare avgasknall

avgassystem rostfritt tiitan downpipe cat delete decat egr lambda race sportavgassystem ljuddämpare avgasknall

Highend-system till din Highend-bil!

ARMYTRIX står för filosofin att beväpna fordonet med den mest avancerade avgassystemtekniken som kommer att utmana allt du trodde att du visste om prestandakörning.

Genom att följa trosbekännelsen för att uppnå mest kraft, överlägset ljud och verklig mångsidighet, bygger Armytrix högpresterande valvetronic avgassystem som är oöverträffade. Allt främjas av en kultur av uthållighet och innovation. Med kombinationen av kunskap och insikt från dem tyska och japanska ingenjörerna blir resultatet en ledstjärna för revolutionerande design och mästerlig tillverkning. Det är ingen tvekan på att Armytrix är en av de bästa tillverkarna av avancerade avgassystem i bilindustrin.Förutom passion, expertis, design och kvalitet är dessa avgassystem även tillverkade av luftfarts-titan och T304 rostfritt stål. System testas upprepade gånger och fel elimineras för att säkerställa att du får den absolut bästa slutprodukten.

Varje avgassystem är handtillverkade enligt noggranna specifikationerna för varje bil för att säkerställa perfekt passform. Med 3D-skanning för tillverkning av avgassystem till bland annat Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche och Volkswagen kan dessa system utlovas med maximal kompatibilitet.
Den speciella avgasakustiken från dessa system är tack vare noga utvalda material som används tillsammans med de komplexa interna kammardesignerna. Från ett lågt mullrande varvtal ända upp till ett högt tjut kan vi lova att du kommer att höras vart du än åker.

Med en innovativ Valvetronic-teknik medförs oöverträffade mångsidigheter för användaren. En enkel nyckelring, ett tryck på en knapp; du bestämmer när och hur du vill bli hörd.


ARMYTRIX APP är ett enkelt men kraftfullt tillägg till arsenalen, utformad för att förbättra den totala tuningupplevelsen, genom att koppla den senaste tekniken till befintliga produkter. Denna revolutionerande kombination kommer att förändra ditt sätt att tänka på presentation och prestanda. Appen stöder både Android- och iOS -system, på en mängd plattformar för smartphones, surfplattor och andra mobila enheter. Från den anvisade enheten kan du med precision mäta fordonets prestanda i det exakta ögonblicket. Den ansluts trådlöst till ARMYTRIX Mobile OBDII -modulen som extraherar ECU -data och vidarebefordrar den i realtid till din valda enhet. ECU -avläsningarna är dataloggade med höga datahastigheter som inte finns på någon annan kommersiell enhet. Håller dig informerad om allt!

Kika in hela Armytrix sortiment här!