SPA Design

S.P.A Design - Experter på tillbehör till motorsport

 

Sedan starten 1989 SPA Design har fortsatt att utveckla och utöka sitt produktsortiment för att möta de ständigt föränderliga behoven inom motorsporten.


I samband med deras världsomspännande distributionsnätverk arbetar SPA Design kontinuerligt för att kunna erbjuda deras kunder full teknisk support och service.

Förutom deras distributörsnätverk fortsätter de att arbeta nära med tillverkare och konstruktörer inom allt från Formel 1 till World Rally Championship. Vilket resulterar i många av deras innovativa idéer och framsteg inom produktutveckling.

Som den enda distributören av Penske Racing Shocks i Europa och Japan har SPA Design (Penske Racing Shocks UK) också fått ett avundsvärt rykte inom området Race Car Suspension Technology.

SPA-gruppen är en av Storbritanniens främsta leverantörer av tilbehör för Motorsport och kan erbjuda kunden ett brett utbud av produkter och tjänster, allt från en enkel legeringstrålsnäck till ett modernt tillverkat upphängningssystem.

SPA-gruppen är stolt över både sin tekniska innovation och sin höga grad av kundnöjdhet. De strävar kontinuerligt efter att förbättra deras omfattande sortiment av produkter och tjänster.

Autoracing lagerhåller ett brett utbud av SPA Design produkter.