MSD Performance

 

MSD - Your performance ignition source

Racers slutar aldrig experimentera i jakten på mer effekt och prestanda för att få ett försprång över konkurrenterna.

Teamet på MSD är precis likadana, dom strävar efter att leverera de produkter du behöver för att uppfylla dina effektmål. Dom fortsätter att förnya och uppfinna komponenter och teknik som levererar prestanda och tillförlitlighet med produkter som är lätta att använda och installera.
I över 40 år har MSD Performance drivit utvecklingen av innovativa komponenter som bidragit till hur våra bilar presterar.
Från tävlingsbanor till gatan, landracing till top fuel dragsters, och naturligtvis din traditionella hot rod, tillhandahåller MSD komponenterna för att ”tända till” nästan vad som helst inom motorsport.

Tidigt fokuserade MSD enbart på tändsystem och med revolutionerande produkter som multiple spark CD ignition, timing & rev controllers, billet aluminium distributors och Pro-Mag, ett otroligt genombrott i kraft och uthållighet.
Idag utvecklar MSD elektronik för hela drivlinan. Atomic EFI-systemen för LS-motorn och dess ”throttle body” kompletteras nu med en ”transmission controller”.
Deras DynaForce-startmotorer och generatorer ser till att motorn alltid har kraft för att starta och generatorerna håller den laddad.

MSD levererar komponenter som fungerar och kommunicerar tillsammans för att du ska få värdefull effekt i din motor. ”Bigger bang for your buck”

Autoracing lagerför ett brett sortiment av MSD produkter, redo att skickas till dig samma dag som du beställer.