Intercomp - Avancerad teknik för perfekt resultat!

 

Intercomp är med sina 35 år i ryggen en av världens största på portabel vägning och mätningsutrustning.

De är världens största tillverkare av bärbara vägnings- och mätprodukter och producerar produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Utöver racingindustrin vet kunder inom flyg- och rymdindustrin, transporter, brottsbekämpning och många andra branscher att Intercomps produkter tillhandahåller tillförlitliga lösningar för de mest krävande applikationerna.

Med huvudkontor i Medina, Minnesota, med ISO 9001:2015 registrerade tillverkningsanläggningar där och i Storbritannien, och ett ständigt växande världsomspännande nätverk av återförsäljare, är Intercomp Company positionerat för att tillhandahålla produkter och tjänster för de flesta alla vägningsoperationer. Vår toppmoderna tillverknings- och kalibreringsanläggning i Minnesota har ett komplett servicecenter och kunniga tekniker som tillhandahåller komplett service, support och certifiering för ALLA Koncerninterna produkter.

Intercomp är känt över hela världen som branschledande som ger högkvalitativa, högpresterande lösningar, överlägsen kundservice och innovativa nya produkter; inklusive RFX™ trådlös vägningsteknik. Denna fältbeprövade teknik är den mest avancerade trådlösa vägningstekniken i sitt slag, och används av mästare i alla former av motorsport

I produktutbudet finner man många verktyg och hjälpmedel för att ställa in och kontrollera tävlingsfordon för att ge optimal prestanda på tävlingsbanorna.
Vågutrustning, Mätutrustning, Testutrustning, Däckmätare och mycket mer.

Besök vår butik så hittar du samtliga Intercomp produkter.