Gulf Racing olja - QUALITY, ENDURANCE, PASSION

 

Autoracing lagerför den toppmoderna och högteknologiska Gulf Competition serien med smörjmedel och bromsvätskor specialutvecklade för tävlingsbruk.


Gulf Competition är en serie produkter speciellt utvecklade för att fungera och skydda under de extrema förhållanden och påfrestningar som uppkommer i tävlingssammanhang.
Uppbyggda av noggrant utvalda basoljor och råvaror av bästa tänkbara kvalitet och framställda enligt den senaste normen av modern raffinaderiteknik.
Gulf Competiton produkterna är specialanpassade för tävlingskörning och är ej lämpliga för bruk i icke-tävlingsbilar.

De helsyntetiska motoroljorna är baserade på syntetiska basoljor av speciell estertyp som tillsammansmed avancerade friktionsmodifierande tillsatser ger maximalt skydd för högpresterande racingmotorer under höga belastningar,
varvtal och temperaturer. Minskar intern friktion för undvikande av energiförluster och överhettning.
Motstår även överhettning och nedbrytning p.g.a. höga omgivande temperaturer samt bränsleutspädning av motoroljan.

Helsyntetiska transmissionsoljor för användning i både växellådor och hypoidslutväxlar i tävlingsfordon.
Oljorna är uppbyggda av syntetiska estrar, basoljor och skjuvningsstabila tillsatser. Motstår de höga belastningar, temperaturer och stötar/shockkrafter som förekommer i tävlingssammanhang.

Glykolbaserade bromsvätskor som har exceptionellt hög kokpunkt, upp till 325°C, bibehåller bromssystemets fulla prestanda även under extrema förhållanden. DOT4 specifikation. Får inte blandas med mineral- eller silikonbaserade
bromsvätskor.

Autoracing lagerför ett väldigt stort utbud av Gulf-oljor, redo att skickas till dig samma dag som du lägger din beställning.