Griffin Radiator

 

Griffin´s PerformanceFit Kylare

 

Väntan är äntligen över, de helt nya Griffin PerformanceFit aluminium kylelementen är här! Den nya serien erbjuder överlägsen prestandakylning till en överkomlig kostnad. Med Griffin´s exklusiva MegaCool 1,25 tums induktions svetsade kylare, dessa produkter kan kyla extrema hästkrafter. Modern stil, universella, svetsade element ger hög prestanda och D.I.Y. (gör-det-själv) anpassade monteringsfästen gör installationen snabb och enkel. Med branschens bästa två års garanti och inga särskilda kylvätskekrav är de nya PerformanceFit-radiatorerna klassledande.

PerformanceFit-serien har utformats noggrant för att passa tusentals märken och modeller med minimala modifieringar. I vissa fall måste fabriksfläktens kåpa modifieras något för att rymma den nya produkten. PerformanceFit-serien finns även som ComboUnit. Detta paket innehåller fabriksmonterad, högpresterande elektrisk fläkt och ett handformat aluminiumhölje. Den nya Performance Fit-serien erbjuder prisvärd prestandakylning, moderna element och uppgradering av kombinationsenhet som tillval för att hålla ditt fordon svalt hela dagen.

Griffin-radiatorer har skapats för racing, konstruerade för prestanda, fulländade under de senaste 30 åren och är de bästa i branschen. Med anor från circle track racingens begynnelse. Griffin´s produkter är 100% amerikansk tillverkade i Piemonte, South Carolina.

Se våra Griffin produkter här.