Derale Performance

 

Derale Performance - Ledarna inom kylning för performance bilar

 

Derale Performance är en del av CP Auto Products Inc, ett tredje generationens familjeföretag som sedan starten 1946 varit baserat i Kalifornien och även en av originalmedlemmarna i Speed Equipment Manufacture Association, kanske mer känt som SEMA som grundades 1963.

De grundläggande principerna, som företagets grundare Sam Longo etablerade från start och verkade efter under hela sin framgångsrika karriär, är samma principer som än i denna dag är drivet i Derale Performance.

Deras passion för att tillverka och utveckla produkter av absolut högsta kvalitet är den röda tråden som går igenom hela deras sortiment av prestandaprodukter, den mest kompletta produktserien inom prestanda-kylning på marknaden.

Alla produkter tillverkas ”in-house” och råmaterialet kommer från amerikanska leverantörer ”Made in USA” är något som varit viktigt genom hela företagets utveckling, för att inte bara kunna ha en komplett överblick över tillverkningskvalitet men även för att kunna utveckla tillverkningstekniken ”first hand” och hålla slutprodukterna i toppen av världsmarknaden.

Du hittar ett brett utbud av Derale produkter i vår webbshop.